back to top

Najpopularnije Igrice u 2021. godini

Najpopularnije Igrice u 2021 – Godfall trebao bi stići u Epic Games Store 12. novembra.

Prije same objave igrice, bitno pitanje koje se postavlja je koje su to kompjuterske konfiguracije potrebne za ovu igricu.

U nastavku saznajte koje računarske konfiguracije su potrebne da igrica radi, kao i kako se igra Godfall.

Prelazimo ravno na brojke:

najpopularnije igrice u 2021
Najpopularnije Igrice u 2021

Minimum računarske opreme:

OS: Windows 10

CPU: AMD Ryzen 5 1600 ili Intel Core i5-6600

GPU: AMD Radeon RX 580 8GB ili Nvidia GeForce GTX 1060 6GB

RAM: 12 GB

Preporučena računarska oprema:

OS: Windows 10

CPU: AMD Ryzen 5 3600 ili Intel Core i7-8700

GPU: AMD Radeon 5700 XT 8GB ili Nvidia GeForce GTX 1080Ti 11GB

RAM: 16 GB

Također ćete trebati biti povezani na internet da biste se igrali.

Preporučena oprema usmjerena je na pokretanje visoke grafičke postavke koje rade pri 1080p i 60fps. Jedna od velikih kritika na igricu Godfall upravo proizilazi iz činjenice da je preporučena stavka visoka za 1080/60.

I drugi forumaši u temi izrazili su sličnu zabrinutost, i naravno nije zaobišlo pažnju da su obje specifikacije znatno veće od odgovarajućih preporuka za predstojeći Cyberpunk 2077.

Godfall na računaru bit će dostupan ekskluzivno u Epic Games Storeu pri izdavanju.

Šta je to igrica Godfall?

Godfall je akcijska igrica koju su razvili Counterplay Games i Gearbox Publishing. Igra će biti objavljena na PlayStation 5 i Microsoft Windows.

Igra je smještena u fantastično okruženje, podijeljeno u carstva Zemlje, Vode, Zraka, Vatre i Duha, gdje igrači preuzimaju ulogu jednog od posljednjih uzvišenih viteških redova kako bi spriječili veliki apokaliptični događaj.

Igrač ima na raspolaganju 5 klasa oružja, na osnovu toga koji od svojih setova oklopa, Valorplates, oprema. Ove klase oružja uključuju dugi mač, dvostruke oštrice, oružje, dvokraki ratni čekić i dvoručni veliki mač.

Igrica podržava jednog igrača i do tri igrača u “drop-in drop-out” načinu saradnje. Igra je zasnovana na konceptu izvršavanja misija i sticanje boljeg plijena za daljnje zadatke, fokus borbe je na napadima iz blizine, a ne na onim daljnjim.

YOUTUBE LINK: https://youtu.be/kpxauM2ND-o

Na ovoj igrici radilo je 75 osoba u Kaliforniji, a igrica je nadahnuta naslovima poput Stormlight, The First Law i serijom Foundation, dok je igra iz serije Monster Hunter nadahnula raznolikošću oružja i kombinirane mehanike.

Prva najava za igru objavljena je u decembru 2019. na dodjeli The Game Awards, gdje je potvrđeno da se priprema za igranje na PlayStation 5.

U ovom članku: Godfall, recenzija igrice, kompjuterske karakteristike

Baby Taylor Little Princess Makeover

GAME INFO Baby Taylor Little Princess Makeover is a baby princess dress-up and makeover puzzle game with 2D cartoon art animations. You have a chance...

Thrill Rush Theme Park

GAME INFO Thrill Rush Theme Park is a rail-rush balanced arcade game. To protect the red stickman in the rail tramcar, you need to keep...