Novi TNTKids.tv portal pokrenut u BIH, a namijenjen je roditeljima i djeci.

Portal prati istoimeni TV kanal na kojem se redovno emitira zabavan i edukativan sadržaj za djecu. Zahvaljujući daljnjim ulaganjima u digitalni sadržaj, TNT Grupacija donosi vam moderan portal na kojem vas očekuju razni zabavni sadržaji, poput crtića za djecu, igrica, kvizova i mnogih drugih zabavnih tema.

Iako je sam TV kanal TNT Kids namijenjen djeci, na portalu TNTKids.tv koristan sadržaj pronaći će i roditelji. Čitajte zanimljive i korisne teme vezane uz roditeljstvo i djecu ili samo uživajte u zabavnim sadržajima integriranim u portal.

Crtići online TNTkids.tv

Današnji užurbani način života i internet su u potpunosti promjenili načine na koje pratimo stvari. Televizije postaju sve manje gledane, a mobiteli i laptopi preuzimaju tržište. Upravo zbog toga, na TNTKids.tv portalu donosimo vam zabavne i poznate crtiće na ekranu vašeg mobitela ili računala, gdje god se nalazili.

TNT Kids igrice za djecu

Kako bi vaša djeca mogla sama razvijati svoju maštu i jačati razmišljanje, donosimo im razne zabavne i edukativne igrice koje mogu igrati u bilo kojem trenutku. Bilo da TNTKids.tv posjećuju preko mobitela, tableta ili računala, igrice će ih maksimalno zabaviti i pružiti im zadovoljstvo.

Kvizovi za djecu

Za one nešto starije na TNT Kids portalu nalaze se i kvizovi, uz koje mogu učiti i testirati svoje znanje. Kvizovi iz različitih područja i posebno prilagođeni djeci različite životne dobi odličan su edukativan i zabavan sadržaj.

Zabavne teme za djecu i roditelje na TNTKids.tv

Glavni dio novog TNTKids.tv portala su zanimljivi i korisni tekstovi za roditelje i djecu. Kroz zabavne i edukativne tekstove donosimo vam korisne tekstove vezane uz roditeljstvo, odgajanje djece te zanimljive tekstove namijenjene mlađoj populaciji.

TNTKids.tv portal je dio TNT grupacije i odlično je mjesto za roditelje i djecu koje osim zabavnog sadržaja donosi niz korisnih i edukativnih tekstova. Posjetite portal na vašem mobitelu, tabletu, računalu ili pametnom televizoru i uživajte u pažljivo odabranom i kvalitetnom sadržaju.

Najnovije

Restorani Beograd – prijestolnica dobre hrane

Beograd,glavni grad Srbije, iz godine u godinu privlači turiste iz cijeloga svijeta. Jedan od glavnih razloga zašto je prijestolnica Srbije postala poznato turističko odredište je što nudi savršen spoj...

Iznenađenja za djecu koja vas neće ništa koštati

Svi vole iznenađenja, a djeca pogotovo. Ne treba to biti nešto specijalno, čak sama riječ iznenađenje kod djece bude poseban osjećaj i radost. Danas vam predstavljamo iznenađenja za djecu koja...