back to top

Novi TNTKids.tv portal pokrenut u BIH, a namijenjen je roditeljima i djeci.

Portal prati istoimeni TV kanal na kojem se redovno emitira zabavan i edukativan sadržaj za djecu. Zahvaljujući daljnjim ulaganjima u digitalni sadržaj, TNT Grupacija donosi vam moderan portal na kojem vas očekuju razni zabavni sadržaji, poput crtića za djecu, igrica, kvizova i mnogih drugih zabavnih tema.

Iako je sam TV kanal TNT Kids namijenjen djeci, na portalu TNTKids.tv koristan sadržaj pronaći će i roditelji. Čitajte zanimljive i korisne teme vezane uz roditeljstvo i djecu ili samo uživajte u zabavnim sadržajima integriranim u portal.

Crtići online TNTkids.tv

Današnji užurbani način života i internet su u potpunosti promjenili načine na koje pratimo stvari. Televizije postaju sve manje gledane, a mobiteli i laptopi preuzimaju tržište. Upravo zbog toga, na TNTKids.tv portalu donosimo vam zabavne i poznate crtiće na ekranu vašeg mobitela ili računala, gdje god se nalazili.

TNT Kids igrice za djecu

Kako bi vaša djeca mogla sama razvijati svoju maštu i jačati razmišljanje, donosimo im razne zabavne i edukativne igrice koje mogu igrati u bilo kojem trenutku. Bilo da TNTKids.tv posjećuju preko mobitela, tableta ili računala, igrice će ih maksimalno zabaviti i pružiti im zadovoljstvo.

Kvizovi za djecu

Za one nešto starije na TNT Kids portalu nalaze se i kvizovi, uz koje mogu učiti i testirati svoje znanje. Kvizovi iz različitih područja i posebno prilagođeni djeci različite životne dobi odličan su edukativan i zabavan sadržaj.

Zabavne teme za djecu i roditelje na TNTKids.tv

Glavni dio novog TNTKids.tv portala su zanimljivi i korisni tekstovi za roditelje i djecu. Kroz zabavne i edukativne tekstove donosimo vam korisne tekstove vezane uz roditeljstvo, odgajanje djece te zanimljive tekstove namijenjene mlađoj populaciji.

TNTKids.tv portal je dio TNT grupacije i odlično je mjesto za roditelje i djecu koje osim zabavnog sadržaja donosi niz korisnih i edukativnih tekstova. Posjetite portal na vašem mobitelu, tabletu, računalu ili pametnom televizoru i uživajte u pažljivo odabranom i kvalitetnom sadržaju.

Najnovije

Johnny Trigger Sniper

GAME INFO Johnny Trigger Sniper is...

Little Princess Braid Hairs

GAME INFO Little Princess Braid Hairs...