Free Igrice za Decu – 20 igrica

Ovo je članak o temi „Free Igrice za Decu”. Konkretno ovaj članak je za najbolje besplatne igrice za decu.

Najnovije igrice često imaju sličan gameplay, jako su slične međusobno, a njihove cijene nisu ispod 20 eura. Rekli bismo previše novca za prema uživanja.

Nije ni čudo da su baš besplatne igre među najvećim esport naslovima jer to uvelike pomaže igri da stekne globalnu popularnost. Kako i gdje potražiti besplatne igre?

Pretraživanje besplatnih igara nije uopšte jednostavno kako se čini. Da bi riješili ovaj problem razvili smo sajt na kojem možete igrati Free Igrice za Decu.

Free Igrice za Decu

Free Igrice za Decu
Free igrice za decu

Od naslova izdvajamo:

Stolen Art

Pogodite kôd i ukradite umjetnost. Upotrijebite savjete da pogodite kôd što je brže moguće.

Bugs Kyodai

Bugs Kyodai je mahjong igra se sa bubama. Povežite dvije iste greške. Put povezivanja ne možete promijeniti više od dva puta.

Rummi

Rummy igrica zasnovana je na pločicama za 2 igrača. Pokušajte staviti sve svoje pločice na ploču stvarajući grupe.

Flower World

Flower World igrica, podudarite 3 ili više istih cvjetova. Zamijenite 2 cvijeta i podudarajte 3 ili više u nizu.

3D Free Kick

Dokažite svoje vještine slobodnog udarca u ovoj 3D nogometnoj igri!

Milioner Najbolji kviz

Svi žele biti milioneri, ali u igri Milioner Najbolji kviz, pruža vam se prilika.

Pročitajte:  Edukativne igrice za djecu

15 pitanja za svako od njih sa 4 odgovora. Tačni odgovori – put do bogatstva. Testirajte svoje znanje i svoje živce na testu. Napokon, jedan milion vrijedi, pogotovo jer imate nekoliko savjeta – pametno ih koristite. Koristite miša ili dodirnite zaslon za igranje ove igre.

Super Mario Coin Adventure

Ovo je nova vrsta Mario igre koju možete igrati jednom rukom. Mariom upravljate dodirivanjem ili klikom miša dok on neprestano trči naprijed.

Vremenom tapkate da povučete stilski skok kako biste sakupili novčiće i došli do cilja! Igrajte s mišem ili dodirnite za reprodukciju.

Pročitajte:  Igrice Frozen za djecu

Super Jewel Collapse

To je izazovna igra srušavanja blokova. Na svakom nivou ćete dobiti jedinstveni izazov. Morate završiti izazov u dozvoljenom broju okreta.

Ako uspijete u manje okreta, dobit ćete dobre bonus bodove. Završite 45 nivoa da biste pobijedili u ovoj igri. Dodirnite ili kliknite sliku koja se razlikuje od ostalih.

Flappy Dunk Online

Flappy Dunk Online je internetsko izdanje Flappy Dunk. Ne trebate preuzimati aplikaciju, samo otvorite igru i možete uživati! Vaš cilj u ovoj igri je natjerati košarku da leti što duže može klikom na zaslon, u ovom napretku morate proći kroz neke krugove da biste ostali živi.

Football.io

Jednostavna i zarazna igra u kojoj sakupljate žute kuglice koje trče među bijelima. Morate biti brzi! Slučajni bonusi mogu vam pružiti brzinu, nadoknaditi izgubljene živote, usporiti ili oslabiti neprijateljske lopte. I nemojte da vas prevare prozirne kuglice!

Skupljajte žute kuglice i izbjegavajte bijele kuglice. Pokušajte prikupiti slučajne bonuse koji mogu povećati vašu brzinu, nadoknaditi izgubljene živote, učiniti vas neranjivim ili sporim neprijateljskim loptama. Ne dajte se zavarati prozirnim kuglicama, one su i dalje štetne!

Bubble Planets Igrica besplatno!

Ovo je zabavna pucačka igra s mjehurićima s jedinstvenom temom. Spojite mjehuriće koji izgledaju poput planeta i postizite najviši rezultat. Igrajte Bubble Planets ne za beskrajnu zabavu! Dodirnite za igranje!

Pročitajte:  Igrice Frozen za djecu

Igrajte Bubble Planet i dođite na najdivnije putovanje kroz balone koje ćete ikada doživjeti! Skupljajte zvijezde dok se penjete u svom zračnom balonu.

Koristite zabavne pojačivače poput bombe od banane da uhvatite zvijezde.

Super Wario Riders igrica

Pridružite se trci u svijetu gljiva i čarobnih zvijezda, odaberite i igrajte se s bilo kojim Mariovim prijateljem, Luigijem, Toadette ili Toad, pomozite im da sigurno dođu do dvoraca na svakom nivou i budu korak bliže spašavanju lijepe princeze iz Bowser's kandže.

Igrice Za Decu od 3 Godine

Line Color 3D

Line Color 3D je igrica slikanja u kojoj vrijedi kreativnost. Jeste li spremni?

Mahjong Caribbean Slide

Uživajte u Karipskoj avanturi u ovoj Mahjong igri. Gurnite dvije iste pločice Mahjonga jednu do druge kako bi nestale.

Hop Ballz 3D

Postanite majstor čarobnih igara s loptom s Hop Ballz 3D. Vaš cilj je zadržati skakanje lopte na muzičkim pločicama dok slušate ritam, ali to sigurno nije laka muzička igra. Ne propustite pločice ili ćete pasti. Skupljajte zvijezde da biste kupili novu loptu u trgovini.

Caveman Board Puzzles

Caveman Board Puzzles je vremenski ograničena igra u kojoj treba pronaći 1 razliku između dvije daske identičnog izgleda.

Pročitajte:  Mahjong igrice za djecu i odrasle

Jednom kada pronađete razliku između ploča, obje ploče će se osvježiti kako bi generirale novu razliku. Pronađite maksimalne razlike u dozvoljenom vremenu da biste osvojili više bodova.

Three Cards Monte

Three Cards Monte je kartaška igra. Uživajte u ovoj stilskoj verziji jedne od naj klasičnijih igara s kartama!

Killer City

Izbjegavajte ubice dok pokušavate prikupiti što više novca.

Nastavak Stick Cityja, ovaj put trebate izbjegavati ubice i vozila što je duže moguće.

Preuzimanje sadržaja

Preuzimanje sadržaja je dozvoljeno samo uz dodavanje link na tntkids.tv unutar preuzetog članka. Hvala.

Možeš li pogoditi pjesmu na osnovu nekoliko riječi?

Možeš li pogoditi pjesmu na osnovu nekoliko riječi? Svi slušamo muziku. Svako od nas ima neke svoja afinitete pa je tako nekima omiljena pop muzika, nekima narodna,...

Kako su Mumijevi dobili ime i koji je originalni naziv ovog crtića?

Kako su Mumijevi dobili ime i koji je originalni naziv ovog crtića? Godina je 1996., a rat u Bosni i Hercegovini tek što je završen. Ljudi se polako okreću svakodnevici koja vodi u neku bolju budućnost.

Telemach donacijom Kulturnom centru „Petar Kočić“ u Mrkonjić Gradu obilježio 10 godina poslovanja

Donacija osigurala i edukacije iz oblasti digitalnih tehnologija Predstavnici kompanije Telemach u okviru aktivnosti obilježavanja svoje desete godine poslovanja u BiH uručili su vrijednu donaciju Kulturnom centru „Petar Kočić“ u Mrkonjić Gradu. Telemach je ovoj ustanovi...

Takmičar ispao iz Milijunaša zbog pitanja o fudbalu na koje skoro svi znaju odgovor

Takmičar ispao iz Milijunaša zbog pitanja o fudbalu na koje skoro svi znaju odgovor Denis Kolar, takmičar u...

Mozgalica koja je mnoge namučila: Znate li šta treba pisati u idućem nizu?

Mozgalica koja je mnoge namučila: Znate li šta treba pisati u idućem nizu? Pisaća mašina ispisuje nizeve brojeva,...

Zbog čega je Google oglašavanje isplativo?

Google oglašavanje je popularno jer možete prikazivati ​​oglase da biste generirali više potencijalnih kupaca i prihoda, bez obzira na starost web stranice...

Grčki Forthnet zvanično postaje dio United Grupe

Grčki telekomunikacijski operator i pružatelj pay -TV usluga Forthnet službeno je postao dio United Grupe, vodećeg pružatelja telekomunikacijskih i medijskih usluga u...