Besplatne Igrice Za Decu

Ovo je članak o temi „Besplatne Igrice Za Decu„. Konkretno ovaj članak je za najbolje besplatne igrice za decu.

Ne postoji niti jedan gamer koji nije došao u situaciju da nema novaca ili nije spreman odreći se novaca da bi kupio neku novu igricu.

Najnovije igrice često imaju sličan gameplay, jako su slične međusobno, a njihove cijene nisu ispod 20 eura. Rekli bismo previše novca za prema uživanja.

Nije ni čudo da su baš besplatne igre među najvećim esport naslovima jer to uvelike pomaže igri da stekne globalnu popularnost.

Kako i gdje potražiti besplatne igre?

Pretraživanje besplatnih igara nije uopšte jednostavno kako se čini. Da bi riješili ovaj problem razvili smo sajt na kojem možete igrati najbolje besplatne igrice za decu.

besplatne igrice za decu
Besplatne Igrice Za Decu

Besplatne Igrice Za Decu

Od naslova izdvajamo:

Rummi

Rummy igrica zasnovana je na pločicama za 2 igrača. Pokušajte staviti sve svoje pločice na ploču stvarajući grupe.

Fun Halloween Jigsaw

Fun Halloween Jigsaw je besplatna internetska igra iz žanra puzzle i jigsaw igara.

U ovoj igri imate ukupno 12 slagalica. Morate početi od prve i otključati sljedeću sliku.

Za svaku sliku imate tri načina rada: Jednostavni sa 25 komada, Srednji sa 49 komada i Tvrdi sa 100 komada.

Bug Connect

Ovo je Mahjong Connect igrica.

Spojite dvije iste greške da biste ih uklonili. Povežite pesticid kako biste odjednom uklonili sve bube.

Pikado 3D igrica

Pikado 3D igrica, poznata klasična mobilna igra koja je sada na vašem uređaju u prekrasnom 3D-u, pobjeđuje protivnike na stotinama nivoa. Ili se jednostavno igrajte sa prijateljima na jednom uređaju. Samo baci strelicu i dobij rezultat. Vrlo lako započeti, ali teško savladati. Može igrati i djeca i odrasli.

Na određenoj udaljenosti bit će vam strelice koje ćete morati baciti na cilj. Da biste to učinili, jednostavno pritisnite strelicu prema cilju. A ako ispravno izračunate putanju bacanja, pogodit ćete cilj.

Four Colors Multiplayer

Spojite karte po boji ili broju!

Ne zaboravite pritisnuti dugme 1 kad vam ostane samo jedna karta!

3 Načina igre: – Režim za više igrača – Igrajte protiv računara – Izazovite prijatelja koji igra na istom uređaju.

Flower World

Flower World igrica, podudarite 3 ili više istih cvjetova. Zamijenite 2 cvijeta i podudarajte 3 ili više u nizu.

3D Free Kick

Dokažite svoje vještine slobodnog udarca u ovoj 3D nogometnoj igri!

Milioner Najbolji kviz

Svi žele biti milioneri, ali u igri Milioner Najbolji kviz, pruža vam se prilika.

15 pitanja za svako od njih sa 4 odgovora. Tačni odgovori – put do bogatstva. Testirajte svoje znanje i svoje živce na testu. Napokon, jedan milion vrijedi, pogotovo jer imate nekoliko savjeta – pametno ih koristite. Koristite miša ili dodirnite zaslon za igranje ove igre.

Super Mario Coin Adventure

Ovo je nova vrsta Mario igre koju možete igrati jednom rukom. Mariom upravljate dodirivanjem ili klikom miša dok on neprestano trči naprijed.

Vremenom tapkate da povučete stilski skok kako biste sakupili novčiće i došli do cilja! Igrajte s mišem ili dodirnite za reprodukciju.

Super Jewel Collapse

To je izazovna igra srušavanja blokova. Na svakom nivou ćete dobiti jedinstveni izazov. Morate završiti izazov u dozvoljenom broju okreta.

Ako uspijete u manje okreta, dobit ćete dobre bonus bodove. Završite 45 nivoa da biste pobijedili u ovoj igri. Dodirnite ili kliknite sliku koja se razlikuje od ostalih.

Flappy Dunk Online

Flappy Dunk Online je internetsko izdanje Flappy Dunk. Ne trebate preuzimati aplikaciju, samo otvorite igru i možete uživati! Vaš cilj u ovoj igri je natjerati košarku da leti što duže može klikom na zaslon, u ovom napretku morate proći kroz neke krugove da biste ostali živi.

Football.io

Jednostavna i zarazna igra u kojoj sakupljate žute kuglice koje trče među bijelima. Morate biti brzi! Slučajni bonusi mogu vam pružiti brzinu, nadoknaditi izgubljene živote, usporiti ili oslabiti neprijateljske lopte. I nemojte da vas prevare prozirne kuglice!

Skupljajte žute kuglice i izbjegavajte bijele kuglice. Pokušajte prikupiti slučajne bonuse koji mogu povećati vašu brzinu, nadoknaditi izgubljene živote, učiniti vas neranjivim ili sporim neprijateljskim loptama. Ne dajte se zavarati prozirnim kuglicama, one su i dalje štetne!

Drag Racing Igrica online

Okušajte se u ulozi drag-trkača ravnog svijeta i sudjelujte u redovnim noćnim utrkama! Ova trkačka igra s pogonom na gorivo! Kontrolira je s mišom.

Drag Racer  je, ruku na srce, naša omiljena trkačka igra svih vremena.

Ne samo da se možete utrkivati na više različitih automobila, već ih možete prilagoditi prema svom ukusu raznim nadogradnjama motora, pa čak i dušikovim oksidom – na kraju krajeva, utrke nisu utrke bez gumba za kretanje-kretanje, zar ne?

Najteži dio je točno odrediti vrijeme prebacivanja brzina, ali taj izazov čini igru zabavnom. Ipak, budite oprezni, uhvatit ćete se igre i propustiti vrijeme za spavanje.

Penalty Challenge Multiplayer

Penalty Challenge Multiplayer je HTML5 sportska igra.

Izaberite između 32 različita tima koji vam najviše vole.

Imate 5 pokušaja dodavanja golmana i ostalih 5 za spremanje protivničkih udaraca! Sve je u vašim rukama i nogama! 3 Režim igre: – Režim za više igrača – Igrajte protiv računara – Izazovite prijatelja koji igra na istom uređaju.

Prijeđite prstom da izbijete kaznu i pomaknete miša ili prstom da pomaknete rukavice čuvara.

Football Flick

Football Flick – Jeste li spremni za fudbal?

U ovoj sjajnoj igri odaberite jednu od 12 fudbalskih zvijezda i igrajte jednu po jednu.

Pobijedi ih sve!

Dead Zed Pucacke Igrice Online

Pucajte u zombije, organizirajte potrage za potragom preživjelih i novog oružja, upravljajte svojom grupom da brani i popravlja vašu sigurnu kuću.

Imate li što potrebno za preživljavanje? Savjeti: Svaki preživjeli ima svoj set vještina. Koristite ih pametno kada ih distribuirate u zabave. Neka u vašoj potražnoj grupi bude barem neko s višim borbenim vještinama, ovo će povećati šanse za opstanak cijele stranke.

Bullet Fury Pucačka Igrica Besplatno

3D pucačka igra iz prvog lica koja se može igrati na računaru i mobilnom uređaju. Vaša je četa pronašla tajni laboratorij kojim upravljaju neprijatelji. Uzmi pištolj i eliminiraj sve stražare u laboratoriji.

Tipke sa strelicama na radnoj površini ili W A S D za pomicanje lika Miš za okretanje cilja nišana i pucanje Mobilni uređaji Koristite džojstik na ekranu za pomicanje dugmeta za pucanje za pucanje dodirom i povlačenjem na desnoj strani ekrana za ciljanje i okretanje lika.

Bubble Planets Igrica besplatno!

Ovo je zabavna pucačka igra s mjehurićima s jedinstvenom temom. Spojite mjehuriće koji izgledaju poput planeta i postizite najviši rezultat. Igrajte Bubble Planets ne za beskrajnu zabavu! Dodirnite za igranje!

Igrajte Bubble Planet i dođite na najdivnije putovanje kroz balone koje ćete ikada doživjeti! Skupljajte zvijezde dok se penjete u svom zračnom balonu.

Koristite zabavne pojačivače poput bombe od banane da uhvatite zvijezde.

Super Wario Riders igrica

Pridružite se trci u svijetu gljiva i čarobnih zvijezda, odaberite i igrajte se s bilo kojim Mariovim prijateljem, Luigijem, Toadette ili Toad, pomozite im da sigurno dođu do dvoraca na svakom nivou i budu korak bliže spašavanju lijepe princeze iz Bowser’s kandže.

Besplatne Igrice Za Decu

Love Doge

Love Doge is a love-matching digging puzzle game. With 2D cartoon game art animations, your mission is to dig tunnels and let them meet...

Block Sudoku Woody

GAME INFO Block Sudoku Woody is a Sudoku matching puzzle game with 2D blocks. You will receive 3 blocks with different shapes each round. To...

Rescue Monkey Machine

GAME INFO Rescue Monkey Machine is a gear connection rescue puzzle game with 2D cartoon gears and ropes. We need you to move the yellow...

Vehicle Master Race

GAME INFO Vehicle Master Race is another stickman running racing by grabbing free vehicles. Your goal is to grab vehicles and arrive at the finish...