File.Al i DaoFile Premium računi-Popularne usluge skladištenja podataka u oblaku

Cloud tehnologija je stvarnost i to je put u budućnost. Usluge za slanje e-pošte, uređivanje datoteka, pristup filmovima, čuvanje dokumenata u oblaku, pa čak i gradska mobilnost sve se nudi sa digitalnih platformi.

Najpopularnije usluge File.Al i DaoFile Premium računi, možete ih koristiti za dijeljenje datoteka svojim prijateljima, poznanicima ili klijentima..

Karakteristike File.Al i DaoFile Premium računa

Što se tiče mrežnog dijeljenja datoteka, File.AL je pouzdano ime s kojim se može lako prenijeti njihova datoteka.

Neke od ekskluzivnih karakteristika zbog kojih je to toliko važno su imaju obje mogućnosti za svoje korisnike. To jest, možete odabrati besplatnu verziju ili čak isprobati njihovu premium verziju za učitavanje i izradu sigurnosnih kopija datoteka. Ovisno o prirodi datoteke i veličini datoteka koje planirate pohraniti, možete odabrati jednu.

Postoji mogućnost da budete gost ili besplatni registrirani korisnik. Korisnik gost može preuzeti datoteku samo sa veze koja mu se pošalje. Ne mogu poslati nijednu datoteku na mreži. Štaviše, neće imati prostora. Moraju pričekati oko 60 sekundi prije nego što mogu preuzeti bilo koju datoteku.

Za besplatnog registriranog korisnika postoji mogućnost dobivanja 500 GB prostora za pohranu na cloud serverima File.AL. Oni također mogu prenijeti 102,4 GB datoteka sa bilo kojeg udaljenog URL-a za otpremanje.

Nakon što se bilo koja datoteka prenese, dobit ćete vezu za brisanje. Ako trebate izbrisati datoteku, morate je koristiti za povezivanje. Međutim, kojim slučajem ako ste izgubili vezu, morate pričekati automatsko brisanje datoteke. To će biti učinjeno nakon 45 dana od zadnjeg preuzimanja datoteke.

File.AL je kompatibilan s različitim uređajima, a također i s različitim verzijama datoteka.

DaoFile nudi najbolje skladište u oblaku

U informacijsko doba u kojem živimo digitalni prostor postao je toliko važan da ne možemo zamisliti niz usluga bez vašeg sudjelovanja. DaoFile.com, vodeći pružatelj usluga u oblaku, nudi  virtualno i eterično mjesto na kojem se mogu pohraniti sve vrste informacija, gdje god idemo.

Prednosti su višestruke, od jednostavnosti upotrebe do mogućnosti oporavka starih kopija, pristupa s bilo kojeg mjesta, mogućnosti sinhronizacije ili lakoće suradnje između nekoliko ljudi, sve se čini pozitivnim.

file.al i daofile premium računi-popularne usluge skladištenja podataka u oblaku
File.Al i DaoFile Premium računi-Popularne usluge skladištenja podataka u oblaku

Prednosti u profesionalnom okruženju su ogromne, pored toga što možete imati dokumente odmah i trenutno. Moramo dodati ekološke trendove koji su sve prisutniji u kompanijama koje odluče potrošiti manje papira i smanjiti broj dokumenata. Dakle, već postoji čitav niz alata za suradnju u oblaku za kompanije.

Dijeljenje datoteka, sinhronizacija uređaja i povećanje produktivnosti nikada nisu bili tako jednostavni uz DaoFile.

Da li su premium verzije File.Al i DaoFile korisnije od besplatne verzije?

Sasvim je očito da će premium verzija biti korisna u odnosu na besplatnu verziju. Iako se mora platiti za dobivanje premium verzije File.Al, ali ipak je vrlo korisna u odnosu na besplatnu verziju. Zapravo zadovoljni korisnici smatraju da je to vrijedno iznosa koji plaćaju.

Maksimalna veličina datoteke za prijenos bilo koje datoteke u oblake je 512 GB, što je prilično zapanjujući iznos. Kada ga koristite i plaćate za premium račun, nećete imati ograničenje mjesta za pohranu.

Osim toga, što se tiče preuzimanja datoteka, priliku za preuzimanje možete dobiti uz pomoć akceleratora preuzimanja, što znači da će brzina preuzimanja biti prilično velika i bilo koju datoteku možete preuzeti u zapećku.

Također omogućava korisnicima da nastave preuzimanje po potrebi, posebno ako postoji bilo kakav problem s internetom tijekom izvođenja. Čak i za vrijeme svakog preuzimanja, premium korisnici uopće ne moraju čekati. Oni također neće trebati davati captcha svaki put kada preuzmu. Još jedna prednost premium računa je što ćete datoteku dobiti nakon 90 dana, a ne nakon 45 dana nakon zadnjeg preuzimanja datoteke.

file.al i daofile premium računi-popularne usluge skladištenja podataka u oblaku

DaoFile Premium-Uživanje sa više prednosti

Upravljanje datotekama u oblaku praktičnije je i manje komplicirano nego na hardveru.

Kopmanije koje više vole uslugu skladištenja podataka u oblaku DaoFile učinkovitije su jer više ne trebaju nepotrebno ulagati u fizički prostor i ne gubi se vrijeme na traženje dokumenata internetska pretraga donosi trenutne rezultate.

Sigurnost je bitan aspekt korporativnih dokumenata. Neovlašteni pristup povjerljivim ili osjetljivim datotekama i sadržaju ne samo da stvara financijske gubitke, već i narušava povjerenje kupaca u kompaniju.

Dobra vijest je da je DaoFile siguran i nudi više sistema koji osiguravaju dostupnost i zaštitu dokumenata. Ovu je opciju vrlo jednostavno prepoznati, jer mobilnost nije novi koncept i znači da dokumentima možete pristupiti 24 sata dnevno putem internetske veze. U povezanom svijetu to je velika prednost jer možemo proizvoditi iz ureda, vašeg doma ili bilo gdje drugo.

Duga je lista razloga zašto biste trebali ići s DaoFile Premium računom:

  • Možete uživati ​​u velikim brzinama preuzimanja.
  • Nema vremena čekanja
  • Bez oglasa
  • Preuzimanje u kratkom roku
  • Neograničeno paralelno preuzimanje
  • Nema captchasa za verifikaciju
  • Preuzimanja jednim klikom
  • Neograničena pohrana podataka
  • Neograničena veličina za upload datoteka

Zašto odabrati usluge File.Al i DeoFile?

Politika File.Al je pružanje najboljih usluga korisnicima. Možete biti sigurni da nakon što prenesete datoteke, one su sigurne i sigurne. Stoga, kada ovo koristite, možete biti sigurni da je samo internetskom vezom moguće pristupiti bilo kojoj datoteci s bilo kojeg mjesta. File.AL omogućava sigurno upravljanje datotekama kako biste im mogli pristupiti ili poslati po potrebi.

DaoFile je jedan od vodećih pružatelja usluga hostinga datoteka na mreži. Omogućit će vam učinkovitije upravljanje uredom, poštujući sigurnost, odgovarajući na vaše potrebe i štedeći prostor, vrijeme i novac.

Da li su inteligentnija djeca ujedno i perfekcionisti

Često kada se govori o inteligentnoj djeci onda smatramo da su to djeca koja su uredna, pedantna, kulturna ili prilikom posla rade sve kako...

U ponedjeljak svečano otvorenje “Telemach Children Speed Camp 2021”

U organizaciji Skijaškog kluba Olimpic iz Sarajeva, na Bjelašnici od 1. - 4. marta bit će održan jedinstveni i otvoreni regionalni skijaški kamp za...

Iznenađenja za djecu koja vas neće ništa koštati

Svi vole iznenađenja, a djeca pogotovo. Ne treba to biti nešto specijalno, čak sama riječ iznenađenje kod djece bude poseban osjećaj i radost. Danas vam...

Telemach Kantonalnoj bolnici Travnik donira opremu vrijednu 30.000 KM

Kompanija Telemach, u okviru obilježavanja deset godina postojanja u BiH, donirala je Kantonalnoj bolnici Travnik projekat izgradnje kompletne telekomunikacijske infrastrukture uz prateću opremu u...