Najbolje igrice za telefon u dvoje

Contents

Današnje tržište video igrica za telefon evoluira velikom brzinom. Sve je više novih igrica, te je zaista teško pronaći pravu igricu koja će nas zabaviti, pogotovo ako želimo igrati s prijateljem.

Stoga su najbolje igrice za mobitel u dvoje tema današnjeg teksta i donijet ćemo vam par igrica za koje mi smatramo da su zabavne i da će vam se sigurno svidjeti. Ovo su igrice koje možete igrati bez obzira gdje se nalazili i šta god radili. Fantastičan način za zabavu kako za vas tako i za još jednu osobu.

Glow Hockey 2

Klasik kada se govori o video igricama za mobitel. Glow Hockey 2 nastavlja put koji je postavio njegov prethodnik, te donosi novi način igre, bolju optimizaciju i još više sadržaja. Ekran pametnog telefona ili tableta je idealne veličine kako bi se ova igrica igrala u dvoje.

najbolje igrice za telefon u dvoje
Najbolje igrice za telefon u dvoje

Igra je u svojoj osnovi jednostavna, ali opet nevjerovatno zarazna i zabavna. Pomoću prstiju vodite napadača i pokušavate zabiti gol protivniku dok u isto vrijeme branite vlastit gol.

Sea Battle 2

Sea Battle 2 je igra koja je nadahnula Battleshipom s veoma zanimljivom estetikom olovke i papira. Ovu fantastičnu video igricu možete igrati s prijateljem na istom uređaju, međutim možete se povezati s drugim telefonom uz pomoć Bluetooth – a ili internet konekcije.

najbolje igrice za telefon u dvoje
Najbolje igrice za telefon u dvoje

S obzirom na to da je tajnost najvažniji aspekt ove igrice bilo bi najbolje da ne igrate na istom zaslonu nego da oba protivnika koriste vlastite telefone.

Clash Royale

Clash Royale mega popularna igrica od tvoraca Clash of Clans video igrice se također nalazi na našoj listi. Iako se ova video igrica ne može igrati na istom uređaju ona predstavlja idealnu zabavu s prijateljima. Igrica je jednostavna za početnike dok se s druge strane mnogo toga ima naučiti i razne strategije se mogu koristiti.

najbolje igrice za telefon u dvoje
Najbolje igrice za telefon u dvoje

Cilj je da oborite glavnu kulu protivničkog igrača, te periodično šaljete napada prema protivniku i pripremate odbranu kako bi zaštitili vlastite kule. Igrica vam omogućava da napravite klan kako bi pozvali sve svoje prijatelje i kako bi se takmičili u velikim turnirima protiv drugih klanova i tako osvajali vrijedne nagrade.

Duel Otters

Duel Otter je savršena video igrica za telefona ako volite brzu igru i ako se volite natjecati. Prepuna je jednostavnih mini igara koje se oslanjaju na reflekse, vrijeme i koordinaciju.

najbolje igrice za telefon u dvoje
Najbolje igrice za telefon u dvoje

Od mini igara imate ping pong, podudarne igrice, utakmice s brzim klikom, brojanje, igre pamćenja i razne druge mini igre. Savršena zabava za mališane koji vode da se takmiče na jedan zabavan način.

Badland

Igrica koja je nešto drugačija od ostalih koja ima jedinstven umjetnički stil i gotovo je pokupila savršene ocjene od strane kritičara. Poenta video igrice jeste da vašu mrlju vodite kroz prepreke sve dok ne dođete do kraja nivoa. Kasnije učitavate novi nivo s novim preprekama i pokušavate da uradite isto. Svaki nivo je unikatan i donosi nešto novo igračima.

najbolje igrice za telefon u dvoje
Najbolje igrice za telefon u dvoje

Možete igrati zajedno ili protiv drugih igrača, a preporučuje se da se igrica igra na jednom uređaju jer je to najbolji način za koordinaciju likova u stvarnom vremenu.

Nadamo se da smo vam pomogli i barem malo olakšali izbor kada je riječ igricama za vaš mobilni telefon. Naravno postoji tu još igrica koje su popularne, ali danas smo se odlučili da stanemo na ovih pet. Sve ove igrice gotovo spadaju u različite kategorije tako da ako vam se svidi igrica iz jedne kategorije velike su šanse da ako istražite dublje u toj kategoriji možete pronaći još sličnih igrica koje će vas zabaviti.

Sve su igrice prigodne za najmanje uzraste tako da nećete imati problema sa sadržajem, a ovo su igrice iz koji dijete može koliko toliko nešto naučiti bilo da se radi o poboljšanju refleksa ili poboljšanju memorije nešto korisno se može izvući.

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

United Grupa ponovo ima najbržu mobilnu mrežu u Evropi

Mobilna mreža bugarskog operatera VIVACOM, koji je dioUnited Grupe, drugi put zaredom proglašena je najbržom u Evropi, prema istraživanju kompanije Ookla, globalnog lidera u...

Telemach BH tradicionalno otključava kanale i Video klub – Djeda Mraz stiže u domove svih Telemach BH korisnika

Telemach BH kompanija nastavlja svoju prazničnu tradiciju i za sve svoje korisnike u Bosni i Hercegovini otključava dodatne TV kanale i Video klub kataloge. Ove...

Dječija pjesmica – Pačija škola

Dječija pjesmica - Pačija škola Dječija pjesmica - Pačija škola. Recitacija. Cijeli tekst u nastavku: "Jeste l' čuli, kumo, Vjerujte, bez šale - Otvara se škola Za pačiće male. Tako...

United Grupa imenuje Nikolai Andreeva za generalnog direktora kompanije VIVACOM u Bugarskoj

United Grupa, vodeća telekomunikacijska i medijska kompanija u Jugoistočnoj Evropi, objavila je danas da je imenovala Nikolai Andreeva za izvršnog direktora kompanije VIVACOM, vodećeg operatera...