Najbolje igrice sa Play Prodavnice

Play Prodavnica odnosno Play Store je mjesto na kojem možete pronaći najveći izbor igrica ili aplikacija za vaš android uređaj.

Najbolje igrice sa Play Prodavnice, pitanje koje smo svi sigurno barem jednom u životu postavili kada satima i satima tražimo pravu igricu za naš mobilni uređaj. Ponekad je teško odlučiti se koja je to najbolja igrica za vaš telefon. Stoga smo danas odlučili da vam pomognemo i da vam donesemo par igrica koje će predstavljati listu i napokon odgovoriti na pitanje koje su to najbolje igrice sa Play Prodavnice.

Alto’s Odyssey

Iako ćemo na ovoj listi vidjeti igrice kao što su PUBG Mobile i Asphalt 9 imat ćemo i dosta igrica koje nisu toliko popularne. Razlog je da promovišemo nove igrice za koje niste čuli, a imaju kvalitetu da vas zabave i da vam brže vrijeme prođe igrajući ove igrice.

najbolje igrice sa play prodavnice
Najbolje igrice sa Play Prodavnice

Alto’s Odyssey je jedna takva igrica. Naime ova fantastična igra zasnovana je na principu da idete nit ogromno brdo na skijama i tako sakupljate poene, izbjegavate zamke i prepreke i generalno pokušavate preživjeti što je duže moguće. Grafika same igrice je odlična, te je igrica potpuno besplatna što je naravno veliki pozitiv.

Crossy Road

Crossy Road je veoma zanimljiva i zarazna igrica u kojoj igrate kao kokoš koja pokušava prijeći ulicu bez da je udari automobil. Same kontrole igrice su jednostavne, grafika je unikatna i zanimljiva, te je igrica prilagođena za gotovo sve uzraste. Čak postoji mogućnost igranja na Android TV platformi tako da ako bi voljeli igrati mobilne igrice na većem ekranu s ovom igricom to i možete. Kao i prošla igrica na ovoj listi Crossy Road je besplatna igrica.

najbolje igrice sa play prodavnice
Najbolje igrice sa Play Prodavnice

Inspirisana Froggerom ova igrica donosi retro zabavu na moderne uređaje.

Pocket City

Zamislite Sim City samo na manjem uređaju. To je najbolji opis Pocket City – a koji možemo dati. Naime radi se o simulaciji u kojoj gradite i održavate vlastiti grad. Iako je na Play prodavnici dostupna besplatna za puno iskustvo i cijeli sadržaj morate kupiti verziju koja se plaća, a cijena je 4. 99 $.

najbolje igrice sa play prodavnice
Najbolje igrice sa Play Prodavnice

Međutim nemojte da vas cijena odvrati probajte besplatnu verziju i kada vam se svidi sigurni smo da ćete rado kupiti verziju koja se plaća i cifra od 4. 99 $ će vam izgledati veoma jeftino.

PUBG Mobile

Nemamo mnoga toga da kažemo o ovoj igrici, a da vi to već ne znate. Zaista jedna od najpopularnijih igrica ikada barem kada je riječ o tržištu mobilnih igrica PUBG Mobile je osvojio svijet. Danas imamo razne klonove kao što su Garena Free Fire ili recimo Call of Duty Mobile koji posjeduje Battle Royal game mode, ali jednostavno PUBG Mobile je klasični original kojeg svi igraju.

najbolje igrice sa play prodavnice
Najbolje igrice sa Play Prodavnice

Igrica ima hrpu sadržaja i različitih modova, a tu su i sedmični eventi koji čine igru svježom i zabavnom. Pored svega toga PUBG Mobile je besplatan, te možemo i zaključiti zašto je toliko dugo na prvom mjestu.

Asphalt 9: Legends

Naravno ova lista ne bi bila kompletna bez jedne igre u kojoj je brzina ključ. Za sve ljubitelje brzine i brze vožnje Asphalt 9: Legends je najbolja igrica. Nakon fantastičnog Asphalt – a 8 njegov nasljednik ga je nadmašio u svakom pogledu. Mehanika i način igranja može se reći da su slični, ali Asphalt 9 je donio sasvim nove elemente i nadogradio cijelu franšizu.

najbolje igrice sa play prodavnice
Najbolje igrice sa Play Prodavnice

Mnogo automobila i nivoa igre koje možete otključati su pred vama, a možete je igrati kao Singleplayer ili Multiplayer igricu. Igra je besplatna što joj još više poboljšava rejting, tako da je Asphalt 9: Legends puni pogodak.

Nadamo se da smo vam predstavili širok spektar igrica. Pokušali smo da ubacimo par igrica za koje niste čuli zajedno sa igricama koje su veoma poznate kako bi lista bila što kompletnija. Bilo kako bilo koju god odigrate igricu s ove liste zabava vam je zagarantovana.

United Grupa imenuje Nikolai Andreeva za generalnog direktora kompanije VIVACOM u Bugarskoj

United Grupa, vodeća telekomunikacijska i medijska kompanija u Jugoistočnoj Evropi, objavila je danas da je imenovala Nikolai Andreeva za izvršnog direktora kompanije VIVACOM, vodećeg operatera...

Kako izabrati rođendanske poklone za djecu prema njihovoj dobi?

Obišli ste sve trgovine dječje opreme i igračka, ali ne možete pronaći odgovarajuće poklone za dijete? Onda se nalazite na pravom mjestu i čitate tekst...

Jedinstveni softver donosi proizvođačima ogromne uštede u svim procesima od narudžbe do isporuke

Ukoliko žele biti konkurentni na tržištu, ozbiljni proizvođači iz bilo kojeg sektora danas su primorani da se uhvate u koštac s digitalizacijom. Većina proizvođača...

Obnovom trogodišnjeg ugovora sa kompanijom Telemach BH završena kampanja “Zlatni septembar” Udruženja “Srce za djecu”

Razija Mujanović održala rekreativni trening štićenicima Roditeljske kuće Sarajevo, 01.10. – Predstavnici kompanija Telemach BH i Telemach fondacije, a u partnerstvu sa  KSBiH,  u dvorani...