UNITED GRUPA potpisala ekskluzivni ugovor koji će svim Telemach BH korisnicima omogućiti TIDAL muzički servis

United Grupa potpisala je ekskluzivni ugovor koji će Telemach korisnicima u Bosni i Hercegovini omogućiti pristup TIDAL platformi, globalnoj muzičkoj platformi koja na jednom mjestu okuplja fanove i izvođače kroz originalni muzički sadržaj, uz jedinstveno  korisničko iskustvo zabave.

Vodeći telekomunikacijski i medijski operater u Jugoistočnoj Evropi, United Grupa, u okviru koje u Bosni i Hercegovini pored Telemach BH kompanije i njenih servisa EON i Total TV, medijski sadržaj emituju televizije i portali N1 i Nova BH, potpisala je ekskluzivni ugovor koji će korisnicima širom Jugoistočne Evrope omogućiti pristup TIDAL platformi.

TIDAL će uskoro biti dostupan Telemach BH korisnicima u Bosni i Hercegovini i omogućit će im neograničeni pristup TIDAL katalogu sa više od 70 miliona pjesama svih muzičkih žanrova i 250.000 najkvalitetnijih video sadržaja, među kojima su muzički spotovi, ekskluzivni prenosi koncerata i događaja, bez reklama.

Pored ekskluzivnih sadržaja, uz TIDAL su dostupne i hiljade muzičkih play lista koje su kreirali autori i muzički urednici, dokumentarni filmovi „iza kulisa“ i intervjui sa raznim muzičarima među kojima su i pobjednici takmičenja pilot programa TIDAL Unplugged, Podcasti i serije kao što su  Rap Radar, CRWN Car Test i In Conversation.

– Prateći svjetski razvoj digitalnih tehnologija, svojim korisnicima ponovo želimo ponuditi nešto sasvim novo na tržištu u Bosni i Hercegovini. Saradnju sa Tidal platformom proširujemo dijapazon svojih usluga i servisa kako bismo korisnicima osigurali još jedno nezaboravno iskustvo ovaj put iz domena muzičke industrije – rekao je  Admir Drinić, generalni direktor kompanije Telemach BH.

Streaming zabavnih saržaja je postao sastavni dio dana mnogih ljudi širom planete. Partnerstvo sa vodećom telekomunikacijskom kompanijom, United Grupom, omogućava nam da usluge pružimo još većem broju ljubitelja muzike širom Evrope“, rekao je Lior Tibon, oprativni direktor kompanije TIDAL.

TIDAL je muzički “ streaming servis koji pruža vrhunsko korisničko iskustvo svim ljubiteljima muzike.

Osim vrhunskog kvaliteta zvuka, videa visoke rezolucije i ekskluzivnih sadržaja, TIDAL korisnicima pruža i prenose uživo nastupe muzičkih zvijezda, druženje i upoznavanje sa izvođačima, preslušavanje albuma, intervjue, serije i druge originalne TIDAL sadržaje.

O platformi TIDAL:

TIDAL je globalna muzička platforma koju su kreirale svjetske muzičke zvijezde i koja zbližava umjetnike i njihove obožavaoce kroz jedinstveni originalni sadržaj i ekskluzivne događaje. Dostupna je u 56 zemalja, a u svom katalogu ima više od 70 miliona pjesama i 250 000 video zapisa visokog kvaliteta, zajedno sa originalnim video serijama, podcastima, hiljadama kreiranih play lista i otkrivanjem novih izvođača putem TIDAL Rising. Uz želju osnivača da stvore održivi model za muzičku industriju, TIDAL je dostupan u premium i HiFi rezolucijama – što uključuje snimke sa potvrdom kvaliteta (MKA), Sony-eve snimke 360 reality Audio i Dolbi Atmos Music.

Za više informacija posjetite https://tidal.com

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

Sredstva za dezinfekciju ruku su veoma opasna za djecu

U današnjem vremenu covid – a i konstantnih briga za zdravlje nas i naše djece. Stoga trebate znati da sredstva za dezinfekciju ruku su...

Nova kataloška akcija u Bingo trgovinama

Nova kataloška akcija je počela. Sniženja na odabrane artikle potražite u periodu od 5. do 17. jula, a detalje potražite u ovom Katalogu.

Da li video igrice utiču na povećanje inteligencije kod djece

Igrice su danas postale veoma česte u društvu, a pogotovo kod djece. Djeca danas svakodnevno nekoliko sati provode igrajući razne video igrice i tako...

5 roditeljskih pogrešaka zbog kojih ih djeca ignorišu

Svi su se roditelji našli barem nekada u situaciji da ih dijete ignoriše i nije nimalo lijep osjećaj. Međutim da li se nekada zapitate...