Igrice Za Decu od 3 Godine

Ovo je članak o temi „Igrice Za Decu od 3 Godine”. Konkretno ovaj članak je za najbolje besplatne igrice za decu.

Najnovije igrice često imaju sličan gameplay, jako su slične međusobno, a njihove cijene nisu ispod 20 eura. Rekli bismo previše novca za prema uživanja.

Nije ni čudo da su baš besplatne igre među najvećim esport naslovima jer to uvelike pomaže igri da stekne globalnu popularnost.

Kako i gdje potražiti besplatne igre?

Pretraživanje besplatnih igara nije uopšte jednostavno kako se čini. Da bi riješili ovaj problem razvili smo sajt na kojem možete igrati Igrice Za Decu od 3 Godine.

Igrice Za Decu od 3 Godine
Igrice Za Decu od 3 Godine

Igrice Za Decu od 3 Godine

Od naslova izdvajamo:

Stolen Art

Pogodite kôd i ukradite umjetnost. Upotrijebite savjete da pogodite kôd što je brže moguće.

Bugs Kyodai

Bugs Kyodai je mahjong igra se sa bubama. Povežite dvije iste greške. Put povezivanja ne možete promijeniti više od dva puta.

Rummi

Rummy igrica zasnovana je na pločicama za 2 igrača. Pokušajte staviti sve svoje pločice na ploču stvarajući grupe.

Flower World

Flower World igrica, podudarite 3 ili više istih cvjetova. Zamijenite 2 cvijeta i podudarajte 3 ili više u nizu.

3D Free Kick

Dokažite svoje vještine slobodnog udarca u ovoj 3D nogometnoj igri!

Milioner Najbolji kviz

Svi žele biti milioneri, ali u igri Milioner Najbolji kviz, pruža vam se prilika.

15 pitanja za svako od njih sa 4 odgovora. Tačni odgovori – put do bogatstva. Testirajte svoje znanje i svoje živce na testu. Napokon, jedan milion vrijedi, pogotovo jer imate nekoliko savjeta – pametno ih koristite. Koristite miša ili dodirnite zaslon za igranje ove igre.

Pročitajte:  Bambi - priča za djecu

Super Mario Coin Adventure

Ovo je nova vrsta Mario igre koju možete igrati jednom rukom. Mariom upravljate dodirivanjem ili klikom miša dok on neprestano trči naprijed.

Vremenom tapkate da povučete stilski skok kako biste sakupili novčiće i došli do cilja! Igrajte s mišem ili dodirnite za reprodukciju.

Pročitajte:  File.Al i DaoFile Premium računi-Popularne usluge skladištenja podataka u oblaku

Super Jewel Collapse

To je izazovna igra srušavanja blokova. Na svakom nivou ćete dobiti jedinstveni izazov. Morate završiti izazov u dozvoljenom broju okreta.

Ako uspijete u manje okreta, dobit ćete dobre bonus bodove. Završite 45 nivoa da biste pobijedili u ovoj igri. Dodirnite ili kliknite sliku koja se razlikuje od ostalih.

Flappy Dunk Online

Flappy Dunk Online je internetsko izdanje Flappy Dunk. Ne trebate preuzimati aplikaciju, samo otvorite igru i možete uživati! Vaš cilj u ovoj igri je natjerati košarku da leti što duže može klikom na zaslon, u ovom napretku morate proći kroz neke krugove da biste ostali živi.

Football.io

Jednostavna i zarazna igra u kojoj sakupljate žute kuglice koje trče među bijelima. Morate biti brzi! Slučajni bonusi mogu vam pružiti brzinu, nadoknaditi izgubljene živote, usporiti ili oslabiti neprijateljske lopte. I nemojte da vas prevare prozirne kuglice!

Skupljajte žute kuglice i izbjegavajte bijele kuglice. Pokušajte prikupiti slučajne bonuse koji mogu povećati vašu brzinu, nadoknaditi izgubljene živote, učiniti vas neranjivim ili sporim neprijateljskim loptama. Ne dajte se zavarati prozirnim kuglicama, one su i dalje štetne!

Bubble Planets Igrica besplatno!

Ovo je zabavna pucačka igra s mjehurićima s jedinstvenom temom. Spojite mjehuriće koji izgledaju poput planeta i postizite najviši rezultat. Igrajte Bubble Planets ne za beskrajnu zabavu! Dodirnite za igranje!

Igrajte Bubble Planet i dođite na najdivnije putovanje kroz balone koje ćete ikada doživjeti! Skupljajte zvijezde dok se penjete u svom zračnom balonu.

Pročitajte:  Grčki Forthnet zvanično postaje dio United Grupe

Koristite zabavne pojačivače poput bombe od banane da uhvatite zvijezde.

Super Wario Riders igrica

Pridružite se trci u svijetu gljiva i čarobnih zvijezda, odaberite i igrajte se s bilo kojim Mariovim prijateljem, Luigijem, Toadette ili Toad, pomozite im da sigurno dođu do dvoraca na svakom nivou i budu korak bliže spašavanju lijepe princeze iz Bowser's kandže.

Igrice Za Decu od 3 Godine

Line Color 3D

Line Color 3D je igrica slikanja u kojoj vrijedi kreativnost. Jeste li spremni?

Mahjong Caribbean Slide

Uživajte u Karipskoj avanturi u ovoj Mahjong igri. Gurnite dvije iste pločice Mahjonga jednu do druge kako bi nestale.

Hop Ballz 3D

Postanite majstor čarobnih igara s loptom s Hop Ballz 3D. Vaš cilj je zadržati skakanje lopte na muzičkim pločicama dok slušate ritam, ali to sigurno nije laka muzička igra. Ne propustite pločice ili ćete pasti. Skupljajte zvijezde da biste kupili novu loptu u trgovini.

Pročitajte:  Telemach BiH svoj deseti rođendan proslavlja i u Sanskom Mostu

Caveman Board Puzzles

Caveman Board Puzzles je vremenski ograničena igra u kojoj treba pronaći 1 razliku između dvije daske identičnog izgleda.

Jednom kada pronađete razliku između ploča, obje ploče će se osvježiti kako bi generirale novu razliku. Pronađite maksimalne razlike u dozvoljenom vremenu da biste osvojili više bodova.

Three Cards Monte

Three Cards Monte je kartaška igra. Uživajte u ovoj stilskoj verziji jedne od naj klasičnijih igara s kartama!

Killer City

Izbjegavajte ubice dok pokušavate prikupiti što više novca.

Nastavak Stick Cityja, ovaj put trebate izbjegavati ubice i vozila što je duže moguće.

Preuzimanje sadržaja

Preuzimanje sadržaja je dozvoljeno samo uz dodavanje link na tntkids.tv unutar preuzetog članka. Hvala.

Grčki Forthnet zvanično postaje dio United Grupe

Grčki telekomunikacijski operator i pružatelj pay -TV usluga Forthnet službeno je postao dio United Grupe, vodećeg pružatelja telekomunikacijskih i medijskih usluga u jugoistočnoj Europi, u okviru kojeg u Bosni i Hercegovini posluju televizija i portali Sport Klub i N1,...

Možeš li pronaći pogrešku u ovih 7/7 fotografija?

Možeš li pronaći pogrešku u ovih 7/7 fotografija? Pripremili smo ti jedan super lagan kviz koji ćeš riješiti za dvije minute, samo se trebaš koncentrirati. Pogledaj...

Prepoznaješ li 6/6 Mustafinih legendarnih uloga?

Prepoznaješ li 6/6 Mustafinih legendarnih uloga? Proteklog nas je vikenda sve rastužila vijest da nas je, nakon borbe s bolešću, napustio legendarni glumac Mustafa Nadarević. Ovaj...

Besplatne igrice oblačenja

Besplatne igrice oblačenja Prerušavanje je dječja igra u kojoj se kostimi ili odjeća oblače na osobu ili na...

Telemach BiH svoj deseti rođendan proslavlja i u Sanskom Mostu

Donacija kompanije Telemach za kreativnije i produktivnije svakodnevnice mališana sa poteškoćama u razvoju Radost je da se dijeli, a...

Igrice Frozen za djecu

Igrice Frozen za djecu Snježno kraljevstvo Frozen američka je trodimenzionalna računalno-animirana glazbena fantastična komedija koju je producirao studio...

Mahjong igrice za djecu i odrasle

Mahjong igrice za djecu i odrasle Mahjong je igra podrijeklom iz Kine koju uobičajeno igraju četiri igrača (postoje i...