back to top

Top igrice za android

Google Play store je mjesto na kojem možete pronaći hiljade i hiljade aplikacija, a većina tih aplikacija su video igrice. Međutim kako u tom moru aplikacija, a pogotovo u moru igrica pronaći onu koja je najbolja za vas. Top igrice za android su rijetke, ali ipak one postoje.

Stoga vam danas donosimo listu koja će napokon unificirati top igrice za android. Bez obzira jeste li novi na androidu i trebaju vam svježe, nove igre za početak stvaranja Google Play biblioteke ili jednostavno tražite najnovije trendi igre koje su vrijedne vašeg vremena i pažnje, ovo su najbolje Android igre koje možete pronaći i igrati nakon što pročitate današnji tekst.

Battle Chasers: NightWar

top igrice za android
Top igrice za android

BattleChasers: NightWar je nagrađivani JRPG koji nudi jedno od najkompletnijih mobilnih RPG iskustava koje ćete igrati. Borba na potezu inspirisana je svim favoritima koje pamtite iz žanra JRPG i prava je poslastica čak i za osobe koje nisu ljubitelji ovog žanra. RPG je dobar koliko i njegova priča, a ova igrica ima fantastičnu priču koja se temelji na istoimenom grafičkom romanu koji nam daje potpuno razvijene likove i uvjerljivu priču.

Call of Duty Mobile

top igrice za android
Top igrice za android

Call of Duty Mobile je fenomenalna igrica i s pravom je odabrana kao jedna od najboljih mobilne igre koje su objavljene 2019. godine, te je svoj napredak nastavila u 2020. i 2021. godini. Ogroman razlog zašto se ova igrica igra je Tencent Games. Naime to je vlasnik je PUBG Mobile igrice, te će ljubitelji te igre prepoznati poznato korisničko sučelje i iznenađujuće performanse igranja koje su savršeno optimizirane za mobilni.

Gameplay je brz i daje vam određenu satisfakciju kada dobro igrate, stoga je ona idealna za igrače koji se vole natjecati.

JYDGE

top igrice za android
Top igrice za android

JYDGE je igrica koja nije za svakoga. Sam stil igre je veoma mrzovoljan, a gameplay je veoma nasilan i brz. Vi igrate kao JYDGE, kibernetički policajac koji koristi svoj čekić koji je zapravo pištolj kako bi postigli pravdu u pravom stilu RoboCop – a.

Svaki nivo igrice sadrži različite izazove koji su potrebni za napredak, ali nikad se ne osjećaju kao da radite nešto što ne bi trebali. Sve ima smisla i prati se jedan logičan hronološki red. JYDGE nije igrica s bogatom pričom, ako ste više fan gameplay – a i akcije onda je ovo prava igrica za vas.

Monument valley 1 i 2

top igrice za android

Zaista bi bilo teško da samo uvrstimo jednu igricu, stoga iz serijala Monument valley uzimamo obje igrice. Sigurni smo da ste već čuli za ovaj fantastičan serijal, ali nikada ne škodi ponoviti. Igrica je popularna zbog predivnog umjetničkog dizajna i minimalističke priče. Preuredite fantastičnu arhitekturu, uživajte u nadrealizmu i ambijentu i uronite u vođenje tihe princeze do njenog cilja.

Kada pomislite na dobru puzzle igricu ne morate dalje gledati od Monument valley, koji god dio odigrate nećete pogriješiti.

Mini Metro

top igrice za android
Top igrice za android

Mini Metro je idealna igrica za sve koji vole Management kategoriju u gaming svijetu. Igrica je na prvi pogled veoma jednostavna, a da bi postali pravi majstor potrebno vam je mnogo sati igranja to je prava čar ove igrice.

Osnovna radnja igrice jeste da vi osmislite sistem metroa za grad koji je u usponu. Dakle, cilj vam je da uz ograničene resurse kreirate kvalitetnu metro liniju, te da je održite u životu što je duže moguće. Morate da imate određenu strategiju kako bi sistem funkcionisao na pravi način.

S ovom igricom možete izgubiti sate i sate vašeg vremena, a da to i ne primijetite. Kada malo bolje razmislimo zar igrice i nisu kreirane zbog tog razloga.

Skoro sve igrice s naše liste se plaćaju, a razlog zašto smo se fokusirali na ove igrice jeste da vam prikažemo nešto sasvim novo. Ovo su igrice koje su kvalitetne i zaslužuju da ih se spomene kada se govori o top igricama za android.

Grčki Forthnet zvanično postaje dio United Grupe

Grčki telekomunikacijski operator i pružatelj pay -TV usluga Forthnet službeno je postao dio United Grupe, vodećeg pružatelja telekomunikacijskih i medijskih usluga u jugoistočnoj Europi,...

Šta je Gaming

Bez obzira da li ste stari ili mladi svi smo mi ovo pitanje postavili barem jednom u našem životu. Mnogi misle da je gaming...

United Grupa kupuje grčkog operatera Wind Hellas

United Grupa postigla dogovor o preuzimanju grčkog operatera Wind Hellas United Grupa objavila je danas da je postigla dogovor o preuzimanju grčkog telekomunikacijskog operatera Wind...

(VIDEO) Broj konflikata u srednjim školama u SBK sveden na minimum

Zdravo okruženje je osnova da bi odgojno-obrazovna ustanova dala pozitivne rezultate. Mišljenje je ovo na kojem se gradi i razvija sektor obrazovanja u Srednjobosanskom...